Procházet
Nákupní košík
K dopravě zdarma zbývá nakoupit za 1 600 Kč k zaplacení pro dopravu ZDARMA

+420 910 920 516 Po - Pá (13:00 - 16:00)

+420 910 920 516 Po - Pá (9:00 - 17:00)

Výživa v kontextu moderní doby - SEMINÁŘ "naživo"

Výživa v kontextu moderní doby - SEMINÁŘ "naživo"

  

KDY?  V sobotu 25. 11. 2023 od 10 do 13 hodin

KDE?  WeWork, Národní 135/14, Praha 1

 

Nechme na chvíli stranou doplňky stravy a zaměřme se to, čím bychom měli při vytváření zdravé rutiny začít - stravou. 

Kvalita a nutriční hodnota potravin je základem při sestavování zdravého talíře. V kvalitě běžně nabízeného sortimentu je však stále náročnější se vyznat. Je na nás, spotřebitelích, abychom se sami zajímali o příběh potravin, jejich původ i výrobu, abychom mohli rozhodnout, kterou potravinu si do naší pravidelné stravy pustíme. 

Jakub Přibyl, výživový specialista a autor Trime receptur, vám vysvětlí základní principy výživových hodnot potravin i to, jak na kvalitu potravin pohlížet při sestavování jídelníčku.

Přednáška bude rozdělena do dvou 40 minutových bloků.

Dostatek času bude také na dotazy a následnou diskusi vedenou Michalem Kočím, zakladatelem Trime.

Během přestávky se můžete těšit na občerstvení, které pro vás připraví Koláčkova pekárna pod "přísným dohledem" výživového specialisty Jakuba Přibyla.


Cena:

  • 449 Kč (potvrzení do 15. 11. 2023)
  • 549 Kč (potvrzení od 16. 11. 2023)

Vstupenky k zakoupení na odkaze zde

 



2 komentářů

  • Eva Kilingerová

    Dobrý den, chci se zeptat, jestli bude seminář s Jakubem Pribylem i v Brně? Měla bych zájem. Předem děkuji. Eva Kilingerová
    ———
    trime.cz:
    Dobrý den, děkujeme za zájem o seminář. V současné chvíli o semináři naživo v Brně neuvažujeme. O příštím semináři a místě jeho konání budeme naše zákazníky včas informovat. Přeji pěkný den. S pozdravem, Renata TRIME

  • Vladimír Lang

    Mám zajam o účast na semináři v roce 2024
    Děkuji za informaci jeho konání a místa.
    Nejlépe Brno, Olomouc, Zlín a Praha
    ———
    trime.cz:
    Dobrý den, Váš zájem o seminář nás těší. V současné chvíli není termín dalšího semináře naživo naplánován, nicméně o jeho uskutečnění budeme naše zákazníky informovat. Přeji pěkný den. S pozdravem, Renata TRIME


Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být schváleny před jejich zveřejněním.

Poslední články

Proč sledovat množství omega-3 mastných kyselin v těle?

Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny představují důležitou součást tuků v naší stravě. Jak omega-3, tak omega-6 MK jsou důležitými složkami...
Přečtěte si více

Jak bojovat s alergií nejen během jarní pylové sezóny

Pokud patříte mezi alergiky, pravděpodobně již pociťujete obtíže spojené s jarní pylovou sezonou. Mezi nejčastější symptomy alergií patří svědění očí,...
Přečtěte si více

Vitamín D v souvislosti se zdravím dětí

O vitamínu D jsme již psali několik článků. Přečíst si je můžete zde, zde či zde. Dnešní článek se však...
Přečtěte si více

Poslední podcasty

Trime Podcast #34 - Výhody silového tréninku s Janem Šebkem

Pohyb je pro naše tělo přirozený a nanejvýš potřebný pro udržení celé řady fyziologických funkcí. Každému bude vyhovovat jiný druh...
Přečtěte si více

Trime Podcast #33 s Jakubem Přibylem o tucích ve stravě

Poslední epizoda ze série podcastů věnovaných makroživinám patří tukům.  V naší stravě jsou tuky nenahraditelné, zejména pak esenciální mastné kyseliny....
Přečtěte si více

Trime Podcast #32 s Jakubem Přibylem o sacharidech ve stravě

 Po dvoudílné epizodě věnované bílkovinám nyní obrátíme pozornost k další makroživině, sacharidům. V současné době jsou právě sacharidy velmi nepochopenou...
Přečtěte si více